Pages

Monday, September 17, 2012

Opal on Gaga forGreen

both Turkish and English

Selam!

Tatilden döndüm dedim ve kaldım, değil mi? Biraz tırnaklarımı dinlendirmek istedim, yakında yeniden sürmeye başlayacağım. Bu da o sırada sürdüğüm ve beklenmedik şekilde hoşuma giden bir manikür oldu.

Pek baharlık :)

Kullandığım ojeler:
Rimmel Nail Care
China Glaze Gaga for Green
Zoya Opal

~~

Hi!

I only said I'm back from holiday and kept my silence, right? I wanted to rest my nails a bit. This manicure is one I applied and liked more than I imagined.

So springy :)

Polishes I used:
Rimmel Nail Care
China Glaze Gaga for Green
Zoya Opal


Friday, September 7, 2012

Geldim geri evime!

in English and Turkish

Selam!

Uzun süreli sessizliğimden herhalde tatile gittiğimi tahmin ettiniz. Bu sefer, bir önceki tatillerimden farklı olarak, götürdüğüm oje sayım bayağı fazlaydı ve ilk defa oje fotoğrafı çektim. Yukarıdaki fotoğrafta da görüyorsunuz, bir mutfak kabının içini oje ile doldurdum!

Geçen sene tatilden döndüğümde sevdiğim hiç bir ojeyi tatile götürmemeye karar vermiştim çünkü götürdüğüm ojelerimin hepsi yoğunlaşarak gelmişti. Fakat insanın içi de el vermiyor, o güzel holografik ya da simli ojelerin sürüleceği daha güzel bir dönem olabilir mi? Sonunda bulduğum çözüm: ojeleri tatil boyu buzdolabında tutmak. Mutfak kabı da buradan geliyor, tahmin edersiniz ki.

Tüm bu ojelere bakında bu kız her gün oje değiştirmiş diyorsunuz, ne yazık ki oyle olmadı (istemedim değil yani). Bir de en komiği, üst kat oje koruyucumu unutmuşum. Onsuz ne kadar kısa sürede çıkıyor bu ojeler!

Sonuçta geri döndüm, yeni manikürlerle görüşmek üzere!

~~

Hi!

You must have guessed from my silence that I've gone to holiday. This time, different from my past holidays, I carried lots of polishes and took their photos. See the photo above, I put them all in a kitchen container.

After I returned from holiday last year, I had decided not to carry any polishes I like because they all thickened. However that's easier said than done, all those holographic or glitter polishes, this is their season! So my solution: putting them in refrigerator for the whole holiday. So, the kitchen container.

You might think I've changed polishes everyday looking at their numbers, unfortunately I couldn't. On top of that, I forgot my top coat.

Anyway, I came back; see you with new manicures!

Orly Lunar Eclipse

China Glaze I'm Not Lion

Zoya Myrta

China Glaze LOL