Pages

Tuesday, November 15, 2011

Opi Funky Dunkey


Selam!

Yaparken de elimde taşırken de çok eğlendiğim bir manikür. Mor taban Opi Funky Dunkey. Rahat, mat bir oje. İki kat sürdüm. Yüzük parmağımdaki beyaz da Flormar Plus+Quartz 006. O da iki kat olmalı. Ardından işaret parmağıma beyaz Konad baskı ojesi ile M31 diskinden çiçek, yüzük parmağıma Opi Funky Dunkey ile BM205 diskinden desen ve aşağıdaki resimlerde göreceğiniz baş parmağıma da yine Konad ojesi ile BM222 diskinden kelebek.

Ayrıca yeni aldığım rhinestone'ları kullanma şansı buldum. Kullanımı düşündüğümden daha kolaymış. Bir tane işaret parmağıma, biraz da orta pamağıma.

İşte bu kadar. Hala çok eğlenceli görünüyor.

~~

Hi!

I had so much fun while doing this manicure. The purple base is Opi Funky Dunkey. It is a comfortable and matte polish. I applied two coats. The while polish on my ring finger is Flormar Plus+Quartz 006. Two coats again. Then from left to right: a flower from M31 with Konad special white polish with a rhinestone, a rhinestone flower, more flowers from BM205 with Opi Funky Dunkey and then, you can see in photos down, a butterfly from BM222 with white Konad polish on my thumb.

This was my first time using rhinestones; it was easier than I imagined.

That's all. It still looks fun.

4 comments:

★nasli_ said...

Yüzük parmağına bayıldım keşke bütün tırnaklarını öyle yapsaymışsın eline sağlık canım takipçinim !
www.nzlsyn.blogspot.com
My Giveaway click click

Aslı said...

Teşekkürler :) Bir gün deneyebilirim, çok sevdim o deseni.

Sandra said...

Such a pretty manicure, I also love the purple. :)

Aslı said...

Thanks :))