Pages

Thursday, February 2, 2012

Golden Rose Holographic 119


Selam!

Golden Rose'un holografic ojeleri olduğunu biliyordum ve Türkiye'de satılmadığı için de deli oluyordum. Geçen gün öğrendim ki (teşkür Lalii) internet sitesinde satıyorlarmış. Hemen bir kaç tane aldım.

119 serinin en koyu renklerinden biri, koyu gri. Bu aralar bu tarz koyu renkleri pek seviyorum o yüzden bu ojeyi de beğendim. Sürüşü rahat, burada iki kat sürdüm. Ojeler elime geçince şaşırdığım tek nokta var: Şişenin büyüklüğü fotoğraftan belli oluyor mu? Şişeler yalnızca 5.5 ml, son zamanlarda aldığım en az 15 ml olan ojelerden sonra bu gözüme çok az göründü. Gerçi fiyatından tahmin etmeliydim.

Yüzük parmağımdaki oje de China Glaze QT. Hem holografik olsun, hem de renk katsın istedim.

~~

Hi!

I knew Golden Rose had holographic nail polish but the company didn't sell them in Turkey. A few days ago I learned that they began selling them though their web page. Immediately I bought some.

119 is one of the darkest colors of the series, a dark grey. I like these dark colors these days so I liked this one too. Easy to apply, used two coats here. There was only one point that surprised me: Can you see the bottle size from the photo? It is only 5.5 ml, though I should have guessed from its price.

The pink one is China Glaze QT. I wanted it to be holographic but colorful.


1 comment:

Şule Özcan said...

Rica ederim şekercim, ve hayırlı olsun :)

Ben de dün akşam Cepa'daki Golden Rose standına uğradım, holografik seri gelmiş onlara. Hemen aldım ben de 119 numarayı. Tek katta da hoş aslında ama tırnak çizgisi az da olsa belli oluyor, iki kat iyidir.

Diğer renkleri de güzel görünüyordu ama acelemden inceleme fırsatım olmadı. Haftasonu uğrarsan bir bak istersen.

Şişeler gerçekten de küçük ama olsun.