Pages

Tuesday, January 8, 2013

China Glaze It's A Trap-eze!


Selam!

Görüşmeyeli nasılsınız? Aylardır doğru düzgün aktivitesi olmamasına rağmen hala bu bloga bakanlar var - hepinize çok teşekkür ederim. Umuyorum ki bundan sonra daha aktif bir blogu izliyor olacaksınız.

Bir süredir blogumdan soğumuştum, eskisi kadar oje sürmüyor, sürsem de desen falan zaten yapmıyordum. Bu boşluk tırnaklarıma ve bütçeme iyi geldi :) Kısa oldukları için pek belli olmuyor ama tırnaklarımın şeklini değiştirdim. Şimdiye kadar hep yuvarlak uçluydu - bir de böyle deneyeceğim. Blogumda da küçük değşiklikler var, en belirgini daha sade arkaplan ve renkler. Hoşunuza gitti mi?

Ayrıca bir süredir çektiğim fotoğrafları da beğenmiyordum. Yapay ışık, güneş ışığı ve aklıma gelen başka ışık kombinasyonları denedim, makinamın farklı farklı ayarlarını denedim, istediğim gibi olmuyordu. Son çare, beğendiğim bloglardaki resimleri incelemeye, neyi benden farklı yaptıklarını anlamaya çalıştım. Hala tam istediğim gibi olmasa da gitgide daha güzel resimler çekeceğimi düşünüyorum. Bir tek içimde kalan güneş ışığında istediğim kadar fotoğraf çekemiyor olmam - havalar bulutlu olduğu için güzel bir resim çekecek kadar ışık olmuyor. Bahara ve yaza nasip olacak onlar da :)

Ojeye gelince - China Glaze'in Türkiye'ye yeni gelen Cirque de Soleil serisinin en eğlenceli ojelerinden biri. Çok açık bir mavinin üzerine rengarenk pullar ve simler var. Başka ojelerin üzerine de sürülebilir, ben burada üç kat sürdüm - anca mat oluyor. Çıkarırken pek eğleneceğim gibi :)

Görüşürüz~

~~

Hi!

Long time no see, how have you been? There are still people who check this blog even though it hasn't seen much activity in the past months - thank you everybody! Hopefully you'll see a more active blog from now on.

For some time, I've lost my enthusiasm for this blog, didn't apply polish much and even if I did, I didn't bother with nail art. This break worked for my nails and budget :) You don't see easily because they are short but I've changed my nail shape. It has been round tips for many years. There are also small changes in my blog, most noticeable is the simple background and colors. Did you like it?

In addition, for some time I didn't like the pictures I've taken. I tried everything, sunlight, florescent light and their combinations along with many many settings of my camera. Last resort, I've begin to look at pictures I like from other blogs and tried to find out what they did differently. The pictures aren't exactly as I like but I believe they will get better with time. One thing I won't be able to achieve is to take pictures under sunlight - because of weather. They will have to wait for spring and summer :)

Now, our real subject - this polish is one of the most fun polishes of China Glaze's Cirque de Soleil collection. It has colorful glitter in a base of light blue. You can use it on other polishes, I used three coats here.

Thanks for watching~

7 comments:

akmayan göz kalemi said...

oje şahaneymiş! golden rose'un jolly jewels serisine benziyor. bayıldımmm!


fotoğrafalrı hangi ışıkta çektin? çok beğendim. ben de kalitesiz fotoğraflardan şikayetçiyim ama 6 megapiksel dandik makinemden çok da performans beklemiyorum açıkçası :)

Aslı said...

Teşekkürler!! Jolly jewels'dan hiç almadım, denemeye niyetim var.

Bu fotoğrafları bir spot lambanın neredeyse içine girerek çektim :) 6 megapiksel kötü bir değer değil - fotoğraf çok büyük değil büyük olur sadece!

What's Next said...

çok güzelmiş! hafif şeffafımsı beyaz bazın üstüne olması güzel olmuş simlerin, dışardaki kara ne çok yakışır :)

Şule Özcan said...

Sen istedigin kadar az aktivite yap biz yine de bakiyoruz bu bloga Aslican :)))

Aslı said...

What's Next - Değil mi? Sürünce benim de aklıma dışarındaki kar geldi - rengarenk ve neşeli bir kar.

Lale - Yerim ben seni cicim!!

A-H said...

cok guzel bir ojeymis, karmakarisik ojeleri sevmedigim halde buna bayildim :)

yeni posttaki tirnak manikurunuze de bayildim ayrica ;)

Aslı said...

Çok teşekkür canım :))