Pages

Monday, March 4, 2013

China Glaze Strap on Your Moonboots


Selam!

Bir aylık sessizlikten sonra bahalık ojelerimi aldım ve hemen ilkini sürerek karşınızdayım. China Glaze'in yeni holografik serisini biliyorsunuzdur - bu da oradan en beğendiğim renklerden biri. Strap on Your Moonboots gri-lacivert tonlarında holografik bir oje. Sürümü pek de rahat diyemem ama bir kaç kez daha denedikten sonra bu konuda son kararımı vereceğim.

Bu yeni holografik seri ile bir kaç yıl öncenin OMG serisini kıyaslarsak - bu ojeler OMG kadar holografik değiller ve o nedenle kendini o kadar da göstermiyorlar. Fakat bu tabi ki kötü göründükleri anlamına gelmiyor.

Hangi holografik oje kötü görünür ki!

~~

Hi!

After a month of silence, I am back with my spring polishes. This is the first one, China Glaze Strap on Your Moonboots. This was one of my favorite colors of China Glaze's new holographic collection - a grey-dark blue toned holo. I truthfully can't say its appliance was easy but I will give my final decision after a few more tries.

As for comparing this new holographic series with OMG - these polishes have less holographic effect than OMG so they are also not as striking. Of course that doesn't mean these polishes are bad-looking.

Can there be a bad-looking holo polish?


2 comments:

audrey said...

muhteşemmiş çok beğendim..

Aslı said...

Değil mi? Yaşasın holografik ojeler!